• Mere arbejds- og livsglæde; hvorfor og hvordan?

Et farverigt portræt af humorens mangfoldighed og forskellighed, om livsmod og langsomhed, og sidst men ikke mindst arbejdsglæde og livsglæde. Hvordan kan kreativ langsomhed bekæmpe stress med omtanke, livsglæde og humor? Hvordan kan man ændre mismod til livsmod? Hvilke nye rigdomsbegreber gemmer der sig i de nye sundheds- og lykketeorier sammen med flow- og kreativitets-modeller? Brugen af humor har en positiv sammenhæng med evnen til at skabe ændringsprocesser og påvirke forandringer.

  • Arbejde som kunst

Fra sikkerhedsrepræsentant til dristighedsrepræsentant, holdningsændringer og samfundsændringer, arbejdspladsen som glædessted, humor som stress-aflader, fra zombie til ildsjæl.

  • Kollega-skab i med- og modvind

I skoler, institutioner og på arbejdspladser skal afklare de bærende idéer, så der bliver luft til fornyelse og kraft blandt medarbejderne – individuelt og i fællesskab. Engagement, mål og rammer, visioner og initiativer – det hele findes og bidrager til den enkelte og arbejdspladsens udvikling. Foredraget tager hensyn til karakteren af arbejdspladsen og ønsker om nærmere indhold.

  • Et rummeligt arbejdsmarked – sandt eller falsk?

Er det rummelige arbejdsmarked en realitet, eller er det tomme ord. Arbejdslivsbalance, livsnydelse og dyb alvor, det legende og kreative menneske.  Hvad betyder forebyggelse, fastholdelse og integration?